Wie is Henk

Download full CV as PDF (English)

Download volledig CV als PDF (Nederlands)


For the English version, click here.


Algemeen

Van huis uit ben ik natuurkundige, maar dat vakgebied heb ik al bijna meer dan een kwart eeuw geleden verlaten.Sinds die tijd heb ik in de ICT gewerkt, was ik project manager en operationeel directeur. Op dit moment bevindt mijn carričre zich op een soort van splitsing, de ene aftakking leidt naar de bridgewereld, de andere naar de wereld van advies. Welke route ik in de komende tijd neem? Ik weet het zelf niet en misschien blijf ik gewoon allebei doen. 

Als zelfstandige heb ik twee bedrijfjes waar in mijn activiteiten zijn ondergebracht. Hieronder lees je wat ik daar voor je kan betekenen. Maar eerst

Mijn CV

Vanaf deze pagina kan je mijn CV downloaden.  Dit is mijn algemene CV, niet aangepast aan een specifieke functie. Het is te downloaden als een PDF in het Engels (klik hier) of Nederlands (klik hier). De informatie is ook op mijn LinkedIn profiel te vinden, maar de PDF versies zijn eenvoudiger af te drukken. Specifieke vragen beantwoord ik uiteraard graag.

Henk Uijterwaal Bridgecoach

Als bridgecoach verzorg ik cursussen en trainingen voor bridgers van allerlei niveau, van absolute beginners tot gevorderd. Ook verzorg ik opleidingen voor het wedstrijdtechnische kader op de clubs. Ik ben gediplomeerd wedstrijdleider en als zodanig beschikbaar voor het leiden en organiseren van wedstrijden en toernooien. Tenslotte kan ik helpen met allerlei organisatorische zaken waarmee bridgeclubs te maken hebben. 

Meer over deze activiteiten is te vinden op de pagina bridge.

Henk Uijterwaal Advies

Mijn kracht ligt in het oppakken van unieke en complexe ideeen om die vervolgens om te zetten naar de realiteit.  

Met mijn achtergrond als wetenschappelijk onderzoeker kan ik mij snel in een complexe, onbekende en vaak technische materie inwerken,  de essentiele zaken eruit vissen, en de problematiek beheersbaar en oplosbaar maken.  Als manager is mijn sterke kant het samenstellen van een goed team om een idee aan te pakken en dat team dan te stimuleren om alles te doen om de zaak op te lossen.  Als projectmanager hou ik zowel het globale overzicht maar ook alle kleine details in de gaten, en zorg ervoor dat het project binnen de randvoorwaarden wordt afgerond.

Voor meer, zie de pagina advies.

Keywords 

Nieuwsgierig, Optimistisch, Organisator, Ambitieus, Zelfverzekerd, Ijverig, Intelligent, Verantwoordelijk, Doorzetter, Serieus, Non-nonsense attitude.
© Henk Uijterwaal 2019